20. Prosinac, 2018.

Nastavak projekta „More od malih nogu“

U sklopu nastavka projekta “More od malih nogu” u ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine održana  je radionica koju je vodio chef David Skoko. Radionica je bila namijenjena kuharskom osoblju odgojno-obrazovnih ustanova s područja LAGUR-a “Istarski švoj”. Pripremala su se jela od srdele, palamide, cipla i skuše. Cilj projekta je promicanje lokalne, svježe dostupne ribe te povećati konzumaciju lokalnih ribljih proizvoda na način da se nabavkom ribljih poluproizvoda omogući i olakša priprema hrane u odgojno obrazovnim ustanovama. Nabavkom ribljih poluproizvoda i lakšom pripremom hrane nastoji se povećati broj ribljih obroka i time doprinijeti povećanju konzumacije lokalnih ribljih proizvoda.

 

 

 

 

1. Skuša s povrćem u sendviču

2. Srdela s kremom od suhih radjčica i ljubičastim kupusom

3. Ražnjići od cipla

4. Palamida s tikvicama